Werken bij Solar Monkey

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om bij Solar Monkey te werken? Neem een ​​kijkje in onze Solar Monkey-cultuur en ontdek hoe het is om het leven van een Monkey te leiden.

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe het is om bij Solar Monkey te werken?

Neem een ​​kijkje in onze Solar Monkey-cultuur en ontdek hoe het is om het leven van een Monkey te leiden.

Hier bij Solar Monkey werken velen van ons het liefst op afstand. Sommige omdat het gewoon veel reistijd scheelt die u nu kunt besteden aan familie en vrienden, en anderen omdat ze in een ander land wonen dan Nederland. Maar toch werken we nauw samen als team. Misschien heeft u onze fantastisch uitziende mensen dit teamwerk in de praktijk zien brengen tijdens een van onze strategiedagen, toen we alle Monkeys uitnodigden om naar Nederland te komen.

Ziet er gezellig uit, toch?

Hoe is het eigenlijk om bij Solar Monkey te werken? Laten we eens binnenkijken en ontdekken waarom een ​​carrière bij Solar Monkey misschien wel iets voor u is.

Solar Monkey is een weerspiegeling van onze mensen. We worden dagelijks met nieuwe uitdagingen geconfronteerd, dus definiëren we succes door ons vermogen om onze sterke punten te maximaliseren, problemen op te lossen en een betere omgeving te bouwen voor ons team en onze klanten. We delen ook onze ervaringen en leren ervan; ons bedrijf bestaat uit ambitieuze mensen die nieuwsgierig zijn, samenwerken en graag impact willen maken. Dit zijn de eigenschappen waarnaar we op zoek zijn bij nieuwe medewerkers en de reden waarom mensen graag bij Solar Monkey werken.

Oké, dit klinkt leuk, maar wat betekent het voor mijn dagelijkse werk?

  • Ziet u een kans? Ga ervoor! Uw suggesties zijn van harte welkom. We kunnen garanderen dat dit niet simpelweg gedrag is dat we promoten voor marketingdoeleinden, maar een dagelijkse realiteit van het leven bij Solar Monkey.
  • Er zijn geen vangnetten. Als u een probleem tegenkomt, bent u wellicht de eerste die het opmerkt. U wordt aangemoedigd om met het probleem aan de slag te gaan; goedkeuring is niet nodig. Het is zelfs welkom dat u het doet.
  • Wij hebben geen afdelingsgrenzen. Heeft u een mening of suggestie over het werk van een andere afdeling? Deel het! Twee zien er meer dan één, het maakt niet uit dat u van een andere afdeling komt.
  • Ja, we kunnen grappen maken ten koste van de CEO. U krijgt geen waarschuwing, maar zijn geestige comebacks kunnen u nog steeds aan het wankelen brengen…

Wordt u enthousiast om ons team te komen versterken en een Monkey te worden? Ga naar onze careers pagina om meer te weten te komen over onze cultuur en vacatures!

Share