Oplossingen

Ontwerp binnen enkele minuten een nauwkeurig zonnepanelensysteem.

1Eenvoudig PV-ontwerp

Eenvoudig PV-ontwerp

Met de intuïtieve ontwerpmodule van Solar Monkey wordt het maken van eenvoudige PV-ontwerpen een fluitje van een cent.

2Overtuigende offertes

Overtuigende offertes

Profiteer van een betere verkoopconversie en bespaar tijd met de zeer aanpasbare offertes van Solar Monkeys. Onze van-ontwerp-tot-prijsstelling-flow maakt het u gemakkelijk om uw klant een overtuigend voorstel te presenteren.

3CRM en integraties

CRM en integraties

Maak uw verkoopteam effectiever met een platform om al uw klantrelaties te beheren (CRM). Gebruikt u al zo’n systeem? Of bent u nog op zoek naar een oplossing? In beide gevallen hebben we een oplossing voor u.

4CSM en Support

CSM en Support

Onze deskundige CSM en support teams staan altijd klaar om advies te geven over hoe u het meeste uit onze software kunt halen.

Solar Monkey employees explaining software

Vertrouwd door meer dan 800 solar professionals

Ze beoordelen ons met een 9,2

Hoe gaat u van start?

  1. Probeer onze software

    Onze geavanceerde softwareoplossing stelt solar bedrijven in staat om moeiteloos overtuigende offertes te maken, hun verkoopprocessen te optimaliseren en klanten kristalhelder inzicht te geven in hun zonnepanelen systemen. Probeer ons platform vandaag nog!

  2. Praat met een van onze experts

    Benut het volledige potentieel van onze softwareoplossing door een persoonlijk gesprek in te plannen met een van onze experts. Ons team is toegewijd ervoor te zorgen dat u alle ongelooflijke functies gebruikt die zijn afgestemd op uw unieke behoeften.

  3. Laat uw solar bedrijf groeien

    Met een betrouwbare partner zoals wij aan uw zijde vergroot u uw bereik, verhoogt u uw efficiëntie en versterkt u uw reputatie als marktleider in de solar sector. Zet de volgende stap naar bedrijfsgroei en ontgrendel vandaag nog het volledige potentieel van onze software.

Neem contact op en laat ons u op weg helpen.

Heeft u vragen over onze software?

Wat is de softwareoplossing van Solar Monkey?

De Solar Monkey softwareoplossing is een uitgebreide, gebruiksvriendelijke tool die speciaal is ontworpen voor solar bedrijven. Het stroomlijnt het hele proces van het ontwerpen van zonnepanelen systemen en het maken van offertes, biedt efficiënte tools om verkoopprocessen te optimaliseren en nog veel meer, wat uiteindelijk leidt tot meer succesvolle projecten en tevreden klanten.

Hoe kan mijn organisatie hiervan profiteren?

De software van Solar Monkey helpt u groei en efficiëntie in uw solar bedrijf te realiseren. Met de intuïtieve tools kunt u uw activiteiten stroomlijnen, overtuigende offertes maken en moeiteloos uw verkoopprocessen optimaliseren. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar verhoogt ook de klanttevredenheid met duidelijke en professionele voorstellen. Probeer ons uit en laat ons u helpen groeien.