CRM en integraties

Maak uw verkoopteam effectiever met een platform om al uw klantrelaties te beheren (CRM). Gebruikt u al zo'n systeem? Of bent u nog op zoek naar een oplossing? In beide gevallen hebben we een oplossing voor u.

  • Sluit bestaande tools naadloos aan op Solar Monkey.
  • Of maak gebruik van onze eersteklas CRM-oplossing.
  • Meer dan 60 tevreden PV-installateurs gebruiken dit CRM.

Probeer ons platform uit voor een gestroomlijnde solar business.

Vertrouwd door meer dan 800 solar professionals

Ze beoordelen ons met een 9,2

Pipedrive, onze intuïtieve CRM-oplossing

Als u op zoek bent naar een CRM-platform, kunnen wij u helpen. In Pipedrive hebben we een oplossing gevonden die perfect is voor solar bedrijven. En nog beter: we kunnen het voor u adviseren, configureren en integreren met Solar Monkey. Zo heeft u twee tools in één superieure oplossing. Hieronder meer over Pipedrive.

Leads genereren

Met Pipedrive kunt u leads rechtstreeks vanaf uw website verzamelen. Maak een formulier aan om klanten te vragen naar hun energieverbruik, contactgegevens en meer. Wanneer deze informatie is ingevuld, wordt uw verkoopteam op de hoogte gebracht en komt de lead in uw sales funnel terecht.

Overzicht van uw sales funnel

In één overzicht kunt u zien hoe effectief uw sales funnel is. Heeft u voldoende leads? Wordt alles tijdig opgevolgd? Heeft het locatieonderzoek al plaatsgevonden? Uw hele team kan alle informatie zien.

Eenvoudige activiteitenplanning

Het plannen van een locatieonderzoek of installatiedatum met klanten kan soms lastig zijn. Niet met Pipedrive! Geen heen en weer gemail meer. Plan eenvoudig een datum die zowel u als uw klant schikt en blijf uw klanten de beste diensten leveren.

Rapportage

Als u uw verkoopteam efficiënter wilt maken, heeft u bruikbare inzichten nodig over wat er gaande is. De functie ‘Inzichten‘ van Pipedrive, met zijn interactieve dashboardsoftware, helpt uw verkopers om winnende patronen te herkennen zodat ze uw workflow en marketingcampagnes kunnen optimaliseren. Het is ook gemakkelijk te gebruiken, dus u kunt in een mum van tijd een echte data wizard worden.

Verdere integraties met Solar Monkey

Als u uw eigen CRM-, ERP- of field management-systeem heeft en u wilt dat integreren met Solar Monkey, dan kunnen we dat ook voor u doen. Met onze API en moderne webhook kan elke ontwikkelaar een integratie met Solar Monkey bouwen. Integraties zijn een belangrijk onderdeel van onze productstrategie. Daarom streven we ernaar om de documentatie en mogelijkheden van onze integraties voortdurend te verbeteren.