Pionier in slimme solar software

About Solar Monkey

Solar Monkey: Empowerment van solar bedrijven en driver van duurzame verandering

Elke Monkey weet in welke boom te klimmen

Elke regel code, elke functie en elke update wordt gedreven door onze passie voor het maken van een positieve impact op de wereld. We zijn er trots op dat we in de voorhoede van de revolutie in zonne-energie staan, door solar bedrijven in staat te stellen hun activiteiten naar nieuwe hoogten te brengen en de manier waarop energie wordt opgewekt en verbruikt te transformeren.

Wie zijn we en wat doen we?

Het verhaal van Solar Monkey: Bijdragen aan een betere toekomst

Wij zijn Solar Monkey en ons verhaal is er een van integriteit, innovatie, passie en toewijding aan een duurzame toekomst.

Onze reis

Onze reis begon op de Technische Universiteit Delft, waar een team van zonne-energie enthousiastelingen samenkwam met een gedeelde visie: zonne-energie toegankelijk en efficiënt maken voor iedereen. We wisten dat we om dit te bereiken een revolutie moesten veroorzaken in de manier waarop solar bedrijven werken.

Met een niet aflatende vastberadenheid, ontelbare uren van onderzoek en misstappen, en een toewijding aan uitmuntendheid, ontwikkelden we Solar Monkey, een game-changing softwareoplossing die de solar industrie zou herdefiniëren.

Solar-Monkey-who-we-are

Duurzaamheid: meer dan alleen een softwareoplossing

Ons team van experts heeft de Solar Monkey softwareoplossing zorgvuldig ontworpen, met geavanceerde technologieën en algoritmes om nauwkeurige systeemontwerpen en geoptimaliseerde lay-outs te garanderen. We wilden solar professionals de tools bieden die ze nodig hebben om hun energieproductie te maximaliseren, hun kosten te verlagen en uiteindelijk hun bedrijfsgroei te versnellen.

Maar Solar Monkey is meer dan alleen een softwareoplossing. Het vertegenwoordigt onze niet aflatende inzet voor duurzaamheid en een betere toekomst.

Wij zijn een vertrouwd merk

Vandaag de dag wordt Solar Monkey vertrouwd door meer dan duizend solar bedrijven. Wij geloven dat integriteit belangrijk is en dat is de kern van onze identiteit als organisatie. We voelen ons vereerd door het vertrouwen dat talloze solar bedrijven in ons stellen en daardoor worden we elke dag geïnspireerd om te blijven innoveren en de grenzen van het mogelijke te verleggen.

Onze belofte en toewijding

Terwijl we naar de toekomst kijken, blijven we toegewijd aan onze missie om duurzame verandering te stimuleren door middel van technologie. We zullen blijven luisteren naar de behoeften van onze klanten, ons aanpassen aan trends in de sector en ongeëvenaarde ondersteuning bieden om onze partners te helpen slagen in een steeds veranderend landschap.

Ga met ons mee op deze spannende reis en maak deel uit van de Solar Monkey gemeenschap. Samen kunnen we zorgen voor een betere toekomst voor de komende generaties.