Strategiedagen bij Solar Monkey

Bij Solar Monkey hebben we een geheim ingrediënt voor succes en teambuilding ontdekt: Strategiedagen. We zijn allemaal wel eens op kantoorfeestjes en teambuildingevenementen geweest, maar strategiedagen? Die zijn een klasse apart.

Strategiedagen: Waar werk en plezier samenkomen!

Bij Solar Monkey hebben we de magie van ‘strategiedagen’ ontdekt en eerlijk gezegd zijn ze anders dan alles wat u ooit heeft meegemaakt. Voorheen bestond ons idee van teambijeenkomsten uit kerstdiners, feestjes of af en toe een teambuildingsuitje. Maar strategiedagen? Nou, die veranderen het spel.

Stelt u zich voor: we verzamelen ons hele team, en dan bedoelen we iedereen, van parttimers tot stagiairs en freelancers. Het is een allesomvattend feest waar we ons verdiepen in alles wat met Solar Monkey te maken heeft. Op sommige dagen, tijdens de strategiedagen, stellen we doelen voor het komende kwartaal; andere keren frissen we onze feedbackvaardigheden op met een vleugje acteursdrama en dan sluiten we de avond af met een paar drankjes en een leuke karaokesessie. We pakken ook de lastige vragen van ons team aan en nodigen af en toe externe experts uit om ons bij te scholen over de schaalvergroting van ons bedrijf.

Twee keer per jaar maken we het extra bijzonder door persoonlijk samen te komen. Dat klopt, we vliegen onze internationale collega’s naar Nederland voor dit epische evenement, al is het maar voor een paar dagen.

Iedereen is een ster

Bij Solar Monkey geloven we dat deze strategiedagen het verschil maken. Natuurlijk, teambuildingevenementen zijn geweldig om een band op te bouwen, onze haren los te gooien en onze collega’s beter te leren kennen buiten het gebruikelijke kantoorgepraat om. Maar strategiedagen gaan een stapje verder.

Op een strategiedag is elke stem belangrijk. Meningen, ideeën en inzichten van alle teamleden zijn de sterren van de show. Ons Sales-team deelt hun productconcepten; het Support-team biedt frisse perspectieven op verkoopprocessen; de Product- en Marketingteams doen ook hun magie. En hoe zit het met de stagiairs? Ja, ook zij worden aangemoedigd om hun ideeën te delen en hun gedachten vrij te laten stromen binnen het bedrijf.

Natuurlijk vindt niet elk idee zijn weg naar onze routekaart of bedrijfsstrategie (laten we eerlijk zijn, de meeste niet), maar het feit dat we tijd en ruimte maken voor iedereen om gehoord en betrokken te worden is wat ons onderscheidt.

Bent u nieuwsgierig naar onze strategiedagen of de andere spannende dingen die we bij Solar Monkey doen om ons team te versterken, te laten groeien en betrokken te houden? Reach out – we zijn een en al oor!

En houd onze publicaties over onze strategiedagen in de gaten. Er gebeuren veel spannende dingen tijdens deze strategiedagen die we graag met u willen delen.

Enthousiast om ons team te komen versterken? Lees meer over onze cultuur en vacatures.

Share