Eenvoudig PV-ontwerp

Met de gebruiksvriendelijke interface van Solar Monkey wordt het ontwerpen van een zonnesysteem een fluitje van een cent. Versnel uw ontwerpproces zonder aan nauwkeurigheid in te leveren.

 • Toegang tot gelokaliseerde gegevens en scherpe luchtbeelden.
 • Het is niet meer nodig om de installatie locaties te bezoeken.
 • Gemakkelijke onboarding en snel te gebruiken.

Vertrouwd door meer dan 800 solar professionals

Ze beoordelen ons met een 9,2

Ontwerp in enkele minuten

Kies elke omvormer of paneel op de markt en sleep het gewoon naar het dak. We zijn snel en zijn niet beperkt tot fabrikanten of resellers. Met onze workflow kun je binnen 3 minuten een overtuigend en zeer gepersonaliseerde offerte maken.

Nauwkeurige berekeningen

Gebruiksgemak hoeft niet ten koste te gaan van nauwkeurigheid. En omdat we gebruik maken van lokale stralings-, weer- en hoogtegegevens, zijn onze berekeningen de nauwkeurigste op de markt. We detecteren automatisch lokale schaduw op de panelen, zodat je het ontwerp kunt optimaliseren en een slecht presterend systeem kunt voorkomen.

Handmatig dakontwerp

Soms maak je voorstellen voor gebouwen die pas gebouwd zijn of nog niet eens bestaan. Geen probleem: daar is onze site builder voor. Maak intuïtief daken, voeg ze toe aan de site en klaar is Kees!

Batterijen

Selecteer elke batterij op de markt voor je PV-ontwerp en wij berekenen nauwkeurig hoe dit het eigenverbruik van je klant beïnvloedt. Maak eenvoudig een model van het energieverbruik van je klant en ontdek hoe voordelig een batterij zal zijn.

Hoe ga je van start?

 1. Probeer onze software

  Onze geavanceerde softwareoplossing stelt solar bedrijven in staat om moeiteloos overtuigende offertes te maken, hun verkoopprocessen te optimaliseren en klanten kristalhelder inzicht te geven in hun zonne-energiesystemen. Probeer ons platform vandaag nog!

 2. Bespreek het met een van onze experts

  Benut het volledige potentieel van onze softwareoplossing door een persoonlijk gesprek in te plannen met een van onze experts. Ons team is er alles aan gelegen om ervoor te zorgen dat je alle ongelooflijke functies gebruikt die zijn afgestemd op je unieke behoeften.

 3. Laat je solar bedrijf groeien

  Met een betrouwbare partner zoals wij aan je zijde vergroot je je bereik, verhoog je de efficiëntie en versterk je je reputatie als marktleider in de solar sector. Zet de volgende stap naar bedrijfsgroei en ontgrendel vandaag nog het volledige potentieel van onze software.