PV360 Event

Ontdek de toekomst van PV-technologie op PV360! Sluit u op 7 maart 2024 aan bij de marktleiders Esdec, Aiko, Enphase en Solar Monkey voor deskundige inzichten, innovatieve oplossingen en ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden. Mis deze kans niet om voorop te blijven lopen in de dynamische PV-markt - meld u nu aan!

“Van Eenvoudig Design naar betrouwbare Installatie”

Neem deel aan het PV360 Event: “Van Eenvoudig Design naar betrouwbare Installatie” voor een innovatieve samensmelting van deskundige inzichten en geavanceerde technologie in de PV-industrie. Dit evenement, dat gezamenlijk met ons wordt georganiseerd door Esdec, Aiko en Enphase, is de perfecte kans voor installateurs die voorop willen blijven lopen in de dynamische zonne-energiemarkt en tegelijkertijd waardevolle connecties willen opbouwen.

Details

  • Datum: 7 maart, 2024
  • Tijd: 14:00 – 20:00
  • Locatie: Esdec – Londenstraat 16, 7418 EE Deventer
  • Highlight: Drankjes, eten en netwerken na het evenement.

Belangrijkste voordelen

  • Inzichten van experts: Luister naar unieke perspectieven van industrieleiders in zonnetechnologie.
  • Innovatieve oplossingen: Ontdek geavanceerde producten en oplossingen van Esdec, Aiko, Enphase en Solar Monkey.
  • Network mogelijkheden: Kom in contact met gelijkgestemde professionals, bouw waardevolle relaties op en blijf voorop lopen in de dynamische PV-markt.

Event hosts

Solar Monkey Partnership Events

Solar Monkey

Solar Monkey is waar innovatie en duurzaamheid samenkomen. Als leiders in de zonne-energiesector is Solar Monkey niet zomaar een softwareoplossing; ze zijn een drijvende kracht achter de revolutie op zonne-energiegebied. Met een toewijding aan integriteit en ongeëvenaarde service, stellen ze PV bedrijven in staat het meeste uit hun bedrijf to halen door de beste en meest innovatieve PV Design Software in de industrie te leveren. Solar Monkey is enthousiast om jullie gastheren te zijn en dit unieke evenement met jullie te delen.

ESDEC

Esdec, marktleider sinds 2004, is gespecialiseerd in slimme montagesystemen voor zonnepanelen. Met lichtgewicht componenten en innovatieve ontwerpen vereenvoudigt Esdec installaties en verkort het de montagetijd met 40%. Naast hardware biedt Esdec digitale oplossingen, technische voorstellen, projectondersteuning en opleidingen. Ontdek samen met ons slimmere, snellere en eenvoudigere oplossingen voor zonne-energie.

Aiko

Aiko is een wereldwijd bedrijf voor nieuwe energietechnologie en richt zich op onderzoek, ontwikkeling en productie van zonne-energie producten. Van zonnepanelen tot geïntegreerde oplossingen van PV-opslag, Aiko stimuleert innovatie in de richting van een koolstofvrij tijdperk. Ontdek Aiko’s toewijding aan vooruitstrevende innovatie en baanbrekende technologie op PV360.

Enphase

Enphase, opgericht in 2006, veroorzaakte een revolutie in de zonne-energiesector met micro-omvormertechnologie. Vandaag de dag creëren de intelligente micro-omvormers van Enphase, in combinatie met slimme accutechnologie, krachtige systemen voor schone energie. Neem deel aan PV360 om te ontdekken hoe Enphase bijdraagt aan een duurzame toekomst met datagestuurde besturing en betrouwbare energieoplossingen.

Onze sprekers en hun onderwerpen:

Mark van Stralen

Mark is Product Trainer bij Esdec BV en heeft meer dan 10 jaar ervaring in de energiesector. Hij zal spreken over ‘Betrouwbare calculatie met minder ballast door ontwerp’.

LinkedIn

Pim Schouten

Pim beheert het distributienetwerk van Enphase Energy EMEA, leidt de verkoop en marketing bij hun distributeurs en maakt business mogelijk door uitstekend kanaalbeheer. Hij zal spreken over ‘Enphase model voor Energie onafhankelijkheid – Add an IQ Battery, make money’.

LinkedIn

Jan Pieter Versluijs

Jan Pieter is de CEO van Solar Monkey en is zeer gepassioneerd over duurzame energie en het helpen van zonne-energiebedrijven om hun volledige potentieel te bereiken met de Solar Monkey-software. Hij zal spreken over ‘Hoe je bestaande en nieuwe klanten kunt engageren’.

LinkedIn

Dennis van der Meij

Dennis’ functie bestaat momenteel uit het geven van masterclasses, kennisdeling en een combinatie van PV/solar engineering, content creatie, projectbegeleiding, inbedrijfstelling en advies. Hij zal spreken over ‘De nieuwste technieken en mogelijkheden in de wereld van zonne-energie’.

LinkedIn

John Willems

John is regiomanager Benelux bij Aiko Energy. Hij zal spreken over ‘Cel-product voor energierevolutie’.

LinkedIn

Event agenda

Neem contact met ons op voor vragen over dit evenement en meer!

Heeft u vragen over het evenement of wilt u medeorganisator worden van een toekomstig evenement?

Routebeschrijving

Locatie

Beleef PV360 op het geavanceerde hoofdkantoor van Esdec. De locatie in Deventer biedt een dynamische omgeving voor het delen van kennis, netwerken en industriële inzichten. Kom in contact met marktleiders en verken de toekomst van zonnetechnologie in de omgeving van Esdec’s toewijding aan waardevolle oplossingen.

Adres:
Esdec – Londenstraat 16, 7418 EE Deventer

Waar Parkeren bij de Evenementenlocatie

Parkeergarage Esdec Innovation Center

Solar Monkey - PV360 Event

Ontdek de Toekomst van Zonnetechnologie bij PV360!

Sluit u op 7 maart 2024 aan bij de marktleiders Esdec, Aiko, Enphase en Solar Monkey voor deskundige inzichten, innovatieve oplossingen en ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden. Mis deze kans niet om voorop te blijven lopen in de dynamische PV-markt – registreer u nu via onderstaand formulier!

Ik ga akkoord met het ontvangen van updates, nieuwsbrieven en andere marketingcommunicatie van de betrokken partijen.