Verduurzaming is hot en happening. Maandelijks proberen bijna 5000 mensen op Google te achterhalen wat de opbrengst is van zonnepanelen. Wij hoeven jou niet vertellen dat dit verschilt per paneel, per dak én per dag. En toch wil jij je klanten ook enige zekerheid geven over de opbrengst van hun nieuwe zonnepanelen. En daar biedt onze innovatieve software uitkomst. 

 

Accurate berekening opbrengst

Solar Monkey werkt al sinds 2015 met man en macht aan het versnellen van verduurzaming. Onze slimme software kan dit voor de zonne-energiemarkt waarmaken. Onze Solar Monkey software maakt accurate berekeningen met een minimale foutmarge, waardoor jij klanten zekerheid kan geven over de opbrengst van hun systeem. Dit schept vertrouwen en zorgt dat klanten jou aanbevelen bij kennissen.

Legplan in 1 minuut 

Hierdoor groeit jij als zonnepaneleninstallateur met ons mee. Binnen een minuut maak je een legplan voor zonnepanelen. Daarna is de offerte ook snel gemaakt. Hiermee werk je efficiënter, sneller en heeft de klant een duidelijk beeld van hun zonnepanelen systeem.  Jaarlijks worden er in Nederland al meer dan 250,000 zonnepaneelsystemen met onze software mogelijk gemaakt. En ook na installatie kunnen je klanten het verbruik en de toestand van de zonnepanelen monitoren met Solar Monkey software. 

Meer tijd voor installatie

Naast de zekerheid die jij je klanten kunt bieden, geeft onze software ook de ruimte om je tijd echt goed in te richten. Want zoals we allemaal weten is het personeelstekort in de installatiebranche schrijnend en is er weinig zicht op verbetering. Met onze app win je meer tijd voor de daadwerkelijke installatie, omdat je minder tijd kwijt bent aan offertes, intakes en legplannen. En daardoor kunnen we samen de verduurzaming van Nederland versnellen. 

Wil jij je klanten meer zekerheid kunnen bieden én meer tijd overhouden voor wat er echt toe doet? Probeer dan direct onze software op de proef en ga samen met ons voor een duurzamer Europa. 

#SolarMonkey #Zonneenergie #zonnepanelen #verduurzamen #hernieuwbareenergie #opbrengst #installateur #app