Country lead Belgium

Maarten

Maarten versterkt Solar Monkey als Business Development Manager Belgium.

Mail Maarten
LinkedIn

Maarten is Country lead Monkey

Country lead Belgium

Maarten

Maarten versterkt Solar Monkey als Business Development Manager Belgium.

Mail Maarten
LinkedIn

Maarten is Counrty lead Monkey

Mijn rol binnen het team

Binnen Solar Monkey is het mijn taak om de Belgische markt te ontdekken en te overtuigen van de meerwaarde van software voor zonnepaneleninstallateurs. Het grote succes bij de buren in Nederland evenaren zou een mooie troef zijn. In Vlaanderen hebben we al stevig onze voeten in de aarde en we willen uiteraard nog uitbreiden. Nu is het de uitdaging om ook de markt in Wallonië te veroveren. Gezien België in de 3 gewesten andere regels uitvaardigt, blijft het dus belangrijk de markt op de voet te volgen en te zorgen dat de software voor alle regio’s op punt staat. 

Drijfveren

Ik heb zelf op de Belgische markt zonnepanelen verkocht, dus ik was meteen verkocht toen ik zag wat Solar Monkey kon. Dit was de perfecte drijfveer om te starten. Als ik nu andere bedrijven zie starten met onze software en zij mij laten weten hoe tevreden zij zijn en de meerwaarde die zij ervaren, geeft dat een enorme boost.

De ideale werkdag

De perfecte werkdag is voor mij eentje waarin ik een akkoord bereik met een van de installateurs, of waarop een van onze gebruikers aangeeft hoe tevreden hij is van de hulp die wij hem bieden. De extra motivatie die ik daaruit haal, zorgt ervoor dat de dag veel fijner verloopt.