Het wachten is voorbij. Installateurs van zonnepanelen kunnen per direct gebruik maken van de superscherpe luchtfoto’s in Vlaanderen.

Ontwerp accurater met scherpe luchtfoto’s

Ontwerpen op afstand heeft veel voordelen. Klanten van Solar Monkey hoeven niet meer het dak op om te meten. Dat scheelt veel tijd en gedoe, wat het mogelijk maakt meer aandacht aan de klant te geven. En natuurlijk zeer veel tijd te besparen. De kwaliteit van luchtfoto’s is daarbij erg belangrijk. Een onscherpe foto kan leiden tot ontwerpfouten, wanneer bijvoorbeeld een dakraam of verwarmingspijp wordt gemist. Dan kan een op afstand gemaakt ontwerp in de praktijk geen doorgang vinden. Met een teleurgestelde klant en extra kosten als gevolg.

Die problemen behoren met de gloednieuwe foto’s van Solar Monkey tot verleden tijd. De nieuwe foto’s zijn superscherp, met elke 4 cm (!) een pixel. Hierdoor kan je rekening houden met elke dakgoot, schoorsteen en scheve dakpan.

Zo weet je zeker dat je ontwerp altijd past, en kom je niet meer voor onaangename verrassingen te staan op locatie.

Actuele luchtfoto’s

Ook zijn de foto’s heel actueel. De foto’s zijn genomen en verwerkt in 2020. Hierdoor weet je nagenoeg zeker dat er geen nieuwe woning of boom schaduw op je project werpt.

Daarom leveren zonnesystemen gemaakt in Solar Monkey altijd het rendement op wat je aan je de klant belooft.

Scoor meer offertes met scherpe luchtfoto’s

Een consument vraagt vaak meerdere offertes aan, en vergelijkt installateurs op basis van prijs en kwaliteit.

Je klant is erg visueel. Op het moment dat de luchtfoto’s niet sterk genoeg zijn, kijken consumenten vaak niet naar de andere details en komt het waarschijnlijk moeilijk tot een deal.

Maar als jouw offerte mooie designs op scherpe luchtfoto’s bevat, dan voelt de consument het kwaliteitsverschil met je concurrent. Zo verhoog je de kans op een opdracht.

Let op: het aantal luchtfoto’s is niet van belang. Het gaat om de juiste foto’s. Een luchtfoto van Google Maps verliest het altijd van een haarscherpe foto van Solar Monkey.

Probeer vrijblijvend een ontwerp op de nieuwe luchtfoto’s

Ook je ontwerpen en offertes naar een hoger niveau tillen? We staan voor je klaar!

Bestaande klanten kunnen per direct gebruik maken van de nieuwe luchtfoto’s.

Geïnteresseerde installateurs kunnen contact opnemen met maarten@solarmonkey.be voor een gratis en vrijblijvende demonstratie.

Stay informed by subscribing to the newsletter

    Waar wacht je nog op?

    Sluit je aan bij de honderden installateurs
    die al zorgeloos de zon verkopen.

    Gratis proberen