Foto door Jan Remmert Fröling

 Chief Commercial Officer

Annemarie

Met Annemarie de Jong heeft Solar Monkey een nieuwe Chief Commercial Officer aangetrokken. Ze gaat Solar Monkey helpen om in een zeer competitieve sector Europa te veroveren.

Op dit moment is Solar Monkey al in meerdere landen actief. “We hebben een goede start gemaakt in België en Spanje en zijn al marktleider in Nederland”, aldus CEO Jan Pieter Versluijs. “De komende tijd willen we nog meer gas geven. Annemarie brengt de ervaring en energie mee die we nodig hebben”

Mail Annemarie
LinkedIn

Annemarie is Chief Commercial Officer

Foto door Jan Remmert Fröling

 Chief Commercial Officer

Annemarie

In de persoon van Annemarie de Jong heeft Solar Monkey, marktleider in ontwerpsoftware en monitoring voor zonnepanelen, een nieuwe Chief Commercial Officer aangetrokken. De Jong gaat Solar Monkey helpen om in een zeer competitieve sector Europa te veroveren.

Op dit moment is Solar Monkey al in meerdere landen actief. “We hebben een goede start gemaakt in België en Spanje en zijn al marktleider in Nederland”, aldus CEO Jan Pieter Versluijs. “De komende tijd willen we nog meer gas geven. Annemarie brengt de ervaring en energie mee die we nodig hebben.

Mail Annemarie
LinkedIn

Annemarie is Chief Commercial Officer Monkey

Mijn rol binnen het team

Solar Monkey is al marktleider in Nederland en groeit hard in België en Spanje. Ons doel is om in een competitieve markt heel Europa te veroveren en als Chief Commercial Officer mag ik dat proces leiden.

Drijfveren

Leidraad in mijn werkende leven is het vinden van raakvlak tussen commercieel succes en een betere, duurzame wereld. Te vaak wordt duurzaamheid als een kostenpost gezien, terwijl duurzame innovatie juist waarde toevoegt. Ik heb gewerkt in de duurzame mobiliteit, energieopslag voor thuis en nu in software dat het rendement van zonne energie vergroot. Het is mooi om te zien hoe vanuit allerlei verschillende invalshoeken talentvolle mensen hun denkkracht inzetten om een duurzame bijdrage te leveren.

De ideale werkdag

Als we als organisatie weer hebben bijgedragen aan nog meer zonnepanelen op alle daken. Dit is in de breedste zin van het woord; want het heeft ermee te maken dat marketing nog meer mensen bereikt, sales wederom mensen overtuigd om met Solar Monkey te werken. Support weer klanten blij heeft gemaakt, research nadenkt over de nieuwe ontwikkelingen. Onze developers het best mogelijk product hebben neergezet en alle andere collega’s vanuit hun expertise een bijdrage hebben kunnen leveren.

Ik als aap

Een titi aapje. Deze springapen worden gekenmerkt door een licht gewicht, een lange staart en een dichte pluizige vacht. Daardoor lijken ze veel groter dan ze eigenlijk zijn. Dat spreekt me wel aan. Het is bovendien een apensoort die een hele sterke band heeft met zijn familie. Ook kunnen ze leuk “zingen”; ze zijn ontzettend vocaal. Het mooiste vind ik nog wel dat het titi aapje ontzettend geëmancipeerd is; de vader zorgt ook veel voor het jong.